PCB De Bron – Kerkplein 6, 5314 AT Bruchem – Tel 0418-642387

PCB De Bron

Aanmelden

Aanmelden

Als u een kind heeft dat het komend jaar vier wordt, kunt u uw kind aanmelden voor de basisschool.

Aanmelden Basisschool

Als uw kind voor december van dit jaar vier jaar wordt, kunt u hem/haar aanmelden op onze school.  U kunt daarvoor een afspraak maken met de directeur.

Het aanmelden van nieuwe leerlingen kan dagelijks geschieden bij de schoolleiding na afspraak. De Bron is een protestants christelijke basisschool waarop alle kinderen welkom zijn. Van alle ouders verwachten we wel dat ze de identiteit van de school respecteren. Ouders die voor het eerst een kind aanmelden, worden hierover ingelicht en krijgen dan een schoolgids mee. Als nieuwe leerlingen worden aangemeld, volgt er een rondleiding door de school en een gesprek met de directeur. Kind en ouders maken kennis met de leerkracht. Er wordt tevens een afspraak gemaakt om eens ‘proef te draaien’.

Nieuw gezin

Voor het aanmelden van uw kind kunt u ons bellen, een mail sturen of het contactformulier op de site invullen. Verder verloopt het aanmelden zoals hierboven beschreven.

Heeft u al kinderen op school?

U kunt bij de directeur een inschrijvingsformulier ophalen of het downloaden (zie onderstaande link). Deze ontvangen wij graag ingevuld en ondertekend retour. U kunt het ook per post aan ons toezenden.

Download: Inschrijfformulier PCB de Bron

mist u iets?

Heeft u gevonden wat u zocht? 

Laat het ons weten